Οι Ορθοδοντικές Υπηρεσίες που παρέχουμε:

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ

INVISALIGN

Το Invisalign® ισιώνει τα δόντια σας εξίσου αποτελεσματικά με τα παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια, αλλά χρησιμοποιώντας μια σύγχρονη προσέγγιση που ταιριάζει καλύτερα σε έναν ενεργό και κοινωνικό τρόπο ζωής.

Σιδεράκια από Ζαφείρι

Τα σιδεράκια από ζαφείρι, είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους ενήλικες και τους εφήβους που θα ήθελαν μια διακριτική εναλλακτική λύση από τα παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια.

Κεραμικά Σιδεράκια

Τα κεραμικά σιδεράκια είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους ενήλικες και τους εφήβους που θα ήθελαν μια διακριτική εναλλακτική λύση από τα παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια.

WIN Lingual Braces

Τα γλωσσικά σιδεράκια Win είναι μια προηγμένη γενιά αγκίστρων που κρύβεται διακριτικά στο πίσω μέρος των δοντιών, και όχι στο μπροστινό μέρος, όπως τα συμβατικά σιδεράκια.

Μεταλλικά Σιδεράκια

Τα μεταλλικά σιδεράκια είναι δημοφιλή σε παιδιά και εφήβους και είναι μικρότερα και πιο άνετα από ποτέ.

Θεραπεία Άπνοιας Ύπνου

Η διακοπή της αναπνοής κατά την διάρκεια του ύπνου που διαρκεί πάνω από 10 δευτερόλεπτα, χαρακτηρίζεται ως αποφρακτική άπνοια  ύπνου και θεωρείται παθολογική υπνική άπνοια.

Γεωργία Παππά, DDS, MSc, PhD

Ειδικός Ορθοδοντικός

Η Dr. Γεωργία Παππά, είναι υπεύθυνη για εκατοντάδες όμορφα χαμόγελα σε όλη την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας. Είναι πολύ υπερήφανη που μπορεί να συνεισφέρει τόσο στην αυτοπεποίθηση, όσο και στην βελτίωση της συνολικής υγείας  που απορρέει από τα σωστά ευθυγραμμισμένα δόντια. Η Dr. Παππά, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των πιο σύγχρονων ορθοδοντικών θεραπειών, που ταιριάζουν σε κάθε εισόδημα και τρόπο ζωής, όπως: Invisalign, Γλωσσικά / Αόρατα σιδεράκια, Μεταλλικά Σιδεράκια, Κεραμικά / Αισθητικά Σιδεράκια και Κινητές Ορθοδοντικές Συσκευές.

Γεωργία Παππά Ορθοδοντικός

Είπανε για εμάς:

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δεν είμαστε online τώρα. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Sending
   

©2021 Pappa Orthodontics.

Απόκρυψη