Ορθοδοντική και Ενήλικες

Σχετικά με την Ορθοδοντική στους Ενήλικες

Η Ορθοδοντική Θεραπεία, δεν είναι μόνο για τα παιδιά. Στην πραγματικότητα, ένας στους πέντε ορθοδοντικούς ασθενείς είναι άνω των 21 ετών. Με την εφεύρεση πιο διακριτικών ορθοδοντικών συσκευών, όπως διαφανή σιδεράκια και νάρθηκες, οι ενήλικες αισθάνονται άνετα να βγουν στο κοινό σε όλες τις φάσεις της θεραπείας.

Πριν από τη θεραπεία

Πριν από την έναρξη της ορθοδοντικής θεραπείας, θα ελέγξουμε πρώτα ποια είναι τα βασικά θέματα κακής ευθυγράμμισης και θα ελέγξουμε επίσης τα προϋπάρχοντα οδοντικά προβλήματα. Συνιστούμε να αντιμετωπιστούν οποιαδήποτε προβλήματα στοματικής υγείας, όπως τα χαλασμένα δόντια και η ασθένεια των ούλων, πριν από την ορθοδοντική θεραπεία.

Τύποι Ορθοδοντικής Θεραπείας για Ενήλικες

Ενώ τα παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια χρησιμοποιούνται μερικές φορές στους ενήλικες, οι ασθενείς μας συνήθως επιλέγουν μια πιο διακριτική, βολική ορθοδοντική μέθοδο. Οι επιλογές περιλαμβάνουν κεραμικά σιδεράκια, διαφανείς νάρθηκες όπως το Invisalign® ή γλωσσικά σιδεράκια, τα οποία τοποθετούνται στο εσωτερικό των δοντιών και συνεπώς είναι αόρατα όταν χαμογελάτε.

Χαιρετίζουμε τους ασθενείς όλων των ηλικιών στην ορθοδοντική πρακτική μας. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε το χαμόγελό σας!