Γιατί να μας επιλέξετε

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός οδοντιάτρου, γνωρίζουμε ότι έχετε επιλογές. Εξατομικευμένη, ήπια, περιεκτική φροντίδα των ασθενών είναι η προτεραιότητά μας.

Εδώ είναι μερικά μόνο πράγματα που κάνουν την πρακτική μας μοναδική:

Φροντίδα και δέσμευση

Από το γραφείο υποδοχής έως την αίθουσα εξετάσεων, η πρακτική μας αποτελείται από επαγγελματίες που λαμβάνουν πολύ σοβαρά την υγεία του στόματος. Χρησιμοποιώντας τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε κορυφαία φροντίδα. Καθώς περπατάτε μέσα από το γραφείο μας, θα παρατηρήσετε ότι όλα είναι καθαρά, άνετα και καλά αποστειρωμένα. Η ασφάλεια και η άνεση είναι προτεραιότητα μας.

Ειλικρίνεια και Προσιτότητα

Γνωρίζουμε ότι το κόστος της περίθαλψης μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Εκτός από την προσφορά αρκετών επιλογών πληρωμής στο ιατρείο μας για να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας, σας προσφέρουμε επίσης εκ των προτέρων πληροφορίες σχετικά με το κόστος της θεραπείας σας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να ενημερωθείτε για την οδοντιατρική σας ασφάλιση και τις εναλλακτικές επιλογές πληρωμής.

Εύκολη πρόσβαση στην οδοντιατρική περίθαλψη και ενημέρωση

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος για εσάς και γι ‘αυτό προσφέρουμε εκτεταμένες ώρες γραφείου σε επιλεγμένες ημέρες, υπενθυμίσεις για οδοντιατρικά ραντεβού και γρήγορο χρόνο επιστροφής κλήσεων για ερωτήσεις και ραντεβού. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες, μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περιεκτική Οδοντιατρική φροντίδα σε μία τοποθεσία

Στο ιατρείο μας, είμαστε εξειδικευμένοι στον χειρισμό όλων των πτυχών της ορθοδοντικής φροντίδας σας, έτσι είστε πάντα περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Αν πρέπει να σας παραπέμψουμε, υποσχόμαστε να σας στείλουμε στους προσεκτικά επιλεγμένους συναδέλφους που εφαρμόζουν τις ίδιες επαγγελματικές αρχές στο ιατρείο τους, όπως κάνουμε και στο δικό μας.

Άνεση

Σεβόμαστε και κατανοούμε ότι πολλοί ασθενείς εμφανίζουν οδοντικό άγχος. Στο γραφείο μας, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βεβαιωθείτε ότι η εμπειρία σας είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Με τη σαφή επικοινωνία με το τι μπορείτε να περιμένετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας, είμαστε συχνά σε θέση να ανακουφίσουμε τον φόβο του οδοντιάτρου. Σας ενθαρρύνουμε να φέρετε ακουστικά και μουσική για να ακούσετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας και να μας ρωτήσετε για επιλογές οδοντικής καταστολής.

Εξατομικευμένη υπηρεσία

Στο ιατρείο μας, δεν είστε μόνο ασθενής. Ενδιαφερόμαστε για εσάς και τις ανάγκες σας στη στοματική υγεία. Πιστεύουμε ότι θα βρείτε έναν φίλο στο πρόσωπο του ορθοδοντικού σας κατά την επίσκεψή σας!