Invisalign

Γιατί πάνω από ένα εκατομμύριο ασθενείς έχουν χρησιμοποιήσει Invisalign®

Το Invisalign® συνεργάζεται με το πρόγραμμά σας. Υπάρχει ελάχιστος χρόνος που απαιτείται στο ιατρείο μας για θεραπεία, καθώς δεν υπάρχουν σύρματα και σιδεράκια που πρέπει να διορθώνουν.

Μπορείτε να συνεχίσετε με την παραδοσιακή σας ρουτίνα για την στοματική υγεία. Τα παραδοσιακά σιδεράκια προκαλούν συχνά φθορά των δοντιών γύρω από τα στηρίγματα, επειδή είναι δύσκολο να καθαριστούν με νήμα και οδοντόβουρτσα, ειδικά ανάμεσα στα δόντια. Το Invisalign® σας επιτρέπει να αφαιρέσετε εντελώς τους νάρθηκές σας για εύκολο και λεπτομερή καθαρισμό.

Μπορείτε μερικές φορές να τα αφαιρέσετε για να απολαύσετε μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο. Η ζωή προχωράει και θέλετε να έχετε την ευκαιρία να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας όταν το χρειάζεστε!

Μπορείτε να φάτε ή να πιείτε ό, τι θέλετε. Με το Invisalign®, δεν υπάρχει κίνδυνος θραύσης ή χαλάρωσης των συρμάτων ενώ απολαμβάνετε τραγανά ή κολλώδη τρόφιμα. Δεν υπάρχει άγχος στο γεύμα και στα σνακ.

Μπορείτε να νιώσετε ο εαυτός σας. Δεν χρειάζεται να κρύψετε το χαμόγελό σας ή να ανησυχήσετε ότι τα τρόφιμα κολλάνε στα σιδεράκια σας. Με το Invisalign®, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι γνωρίζετε ότι φαίνεστε καλά και ότι η αναπνοή σας είναι φρέσκια.

Μπορείτε να δείτε πως θα είναι τα δόντια σας πριν μάλιστα αρχίσετε. Με την προηγμένη τεχνολογία υπολογιστή 3D απεικόνισης Invisalign®, μπορείτε να πάρετε μια ματιά σε ό, τι θα δούμε στα δόντια σας κατά τη διάρκεια κάθε φάσης θεραπείας, μέχρι το τελευταίο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα!

Είναι άνετο. Οι νάρθηκες είναι κατασκευασμένοι από λείο πλαστικό, το οποίο είναι κατασκευασμένο για τα δόντια σας. Δεν υπάρχει κίνδυνος να σκιστείτε, να αιμορραγείτε ή να ενοχληθείτε όταν συμμετέχετε σε αθλήματα ή παίζετε μουσικό όργανο.

Το Invisalign® είναι οικονομικά προσιτό και μπορεί να καλύπτεται από την οδοντιατρική σας ασφάλιση.

Πώς το Invisalign® διαφέρει από τα παραδοσιακά σιδεράκια;

Το Invisalign® ισιώνει τα δόντια σας εξίσου αποτελεσματικά με τα παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια, αλλά χρησιμοποιώντας μια σύγχρονη προσέγγιση που ταιριάζει καλύτερα σε έναν ενεργό και κοινωνικό τρόπο ζωής. Οι διαφανείς πλαστικοί νάρθηκες είναι ουσιαστικά αόρατοι, οπότε κανείς δεν θα ξέρει ότι είναι εκεί. Και σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σιδεράκια, είναι αφαιρούμενοι! Αυτό καθιστά δυνατό τον καθαρισμό με την οδοντόβουρτσα και το νήμα χωρίς την παρεμβολή των στηριγμάτων που μπορούν να συμβάλουν στην τερηδόνα των δοντιών. Μπορείτε να τα αφαιρέσετε για να φάτε και να πιείτε ό, τι θέλετε, χωρίς περιορισμούς στα τρόφιμα. Τα παραδοσιακά σιδεράκια χρησιμοποιούν σύρματα και μέταλλο που μπορούν να τσακίσουν και να ερεθίσουν τα ούλα σας. Το Invisalign® είναι κατασκευασμένο από λείο πλαστικό που είναι άνετο. Η ευκολία του Invisalign® απευθύνεται σε ανθρώπους σε όλα τα στάδια της ζωής. Απολαύστε τα σημαντικά οφέλη από τη βελτίωση του χαμόγελου σας με ελάχιστη επίδραση στο πώς βλέπετε και νιώθετε.

Πώς λειτουργεί το Invisalign®;

Το Invisalign® διορθώνει αποτελεσματικά μια μεγάλη ποικιλία οδοντικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των δοντιών που είναι πολύ αραιά, πολύ συνωστισμένα, ή κάπου ενδιάμεσα. Η θεραπεία Invisalign® ξεκινά με μια διαβούλευση για να διαπιστώσετε εάν είστε καλός υποψήφιος και να πάρετε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας. Όλοι οι οδοντίατροι και οι ορθοδοντικοί δεν συνεργάζονται με το Invisalign®. Είμαστε ειδικευμένοι πάροχοι που θα αναπτύξουν ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Θα ξεκινήσουμε με τις ακτίνες Χ και τις εντυπώσεις των δοντιών σας για να δημιουργήσουμε μια τρισδιάστατη εικόνα. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορούμε να χαρτογραφήσουμε τις ακριβείς κινήσεις των δοντιών σας και να δημιουργήσουμε μια εικονική εικόνα για σας για το πώς θα είναι  τα δόντια σας. Με βάση το εξατομικευμένο σχέδιό σας, μια σειρά από εξατομικευμένους, διαφανείς νάρθηκες δημιουργούνται ειδικά για εσάς. Οι νάρθηκες είναι κατασκευασμένοι από διαφανές πλαστικό χωρίς BPA και τοποθετούνται εύκολα πάνω στα δόντια σας. Είναι λείοι και θα πρέπει να είναι άνετοι. Μπορείτε να τους αφαιρέσετε για να καθαρίσετε τα δόντια σας, να φάτε και να πιείτε. Περίπου κάθε δύο εβδομάδες θα αρχίσετε να φοράτε ένα νέο σύνολο ναρθηκών, προωθώντας τους στόχους της θεραπείας. Για να βεβαιωθούμε ότι τα πράγματα πάνε καλά, θα έρχεστε για έναν έλεγχο στο ιατρείο κάθε έξι εβδομάδες περίπου για να παρακολουθούμε την πρόοδό σας.

Πόσο καιρό θα πρέπει να φορώ το Invisalign®;

Παρόλο που κάθε περίπτωση είναι μοναδική, ανάλογα με την απαιτούμενη θεραπεία, το Invisalign® συνήθως διαρκεί περίπου ένα έτος για τους ενήλικες. Για τους εφήβους, η διάρκεια της θεραπείας είναι συγκρίσιμη με αυτή των παραδοσιακών αγκίστρων. Για ταχύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να φοράτε τους νάρθηκές σας 20 έως 22 ώρες την ημέρα. Καθώς φοράτε κάθε σύνολο ναρθηκών, τα δόντια σας μετακινούνται απαλά και βαθμιαία στη θέση τους. Μόλις έχετε επιτύχει το όμορφο χαμόγελο που επιθυμείτε, ενδεχομένως να τοποθετήσουμε συγκρατητήρες για να κρατούν τα δόντια σας στη θέση τους.

Τι γίνεται με ειδικές περιπτώσεις ή αθλητισμό;

Επειδή το Invisalign® έχει σχεδιαστεί για να είναι αφαιρούμενο, είναι απολύτως βολικό να βγάζετε τους νάρθηκές σας για μια ειδική περίπτωση ή εκδήλωση. Ή αν παίζετε ένα άθλημα επαφής που απαιτεί προστασία από το στόμα, μπορείτε απλά να αντικαταστήσετε τους νάρθηκές σας με τον προστατευτικό νάρθηκα του στόματος, ενώ παίζετε. Εάν το άθλημα επαφής σας δεν απαιτεί προστασία από το στόμα, ένα επιπλέον πλεονέκτημα για το Invisalign® είναι ότι σας επιτρέπει να συνεχίσετε να φοράτε τους νάρθηκές σας χωρίς να ανησυχείτε για αιχμηρά άγκιστρα ή άκρα σύρματος που κόβουν το στόμα σας.

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο ασθενείς παγκοσμίως έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με Invisalign®. Καλέστε μας για ένα ραντεβού για να πάρετε το χαμόγελο που θέλετε

Invisalign® Teen

Το Invisalign® Teen προσφέρει μια εντελώς νέα προσέγγιση στην ορθοδοντική, δίνοντάς σας το χαμόγελο που θέλετε χωρίς την αμηχανία και τις παρενοχλήσεις των παραδοσιακών αγκίστρων. Κανένας έφηβος δεν θέλει να έχει μέταλλο στο στόμα του. Και κανένας γονέας δεν θέλει να διαφωνήσει για το τι μπορεί να κάνει ο έφηβος και τι δεν μπορεί να κάνει με τα σιδεράκια. Το Invisalign® Teen ισιώνει τα δόντια χρησιμοποιώντας διαφανείς πλαστικούς νάρθηκες, επιτελώντας το έργο των αγκίστρων χωρίς μεταλλικούς βραχίονες και σύρματα – μια νίκη τόσο για τους γονείς όσο και για τους έφηβους.

Με το Invisalign® Teen μπορείτε:

Να φάτε τα τρόφιμα που αγαπάτε χωρίς να ανησυχείτε για το σπάσιμο των αγκίστρων ή για τη χαλάρωση των συρμάτων. Απλώς αφαιρέστε τους νάρθηκες ενώ τρώτε τα αγαπημένα σας τρόφιμα και στη συνέχεια  επανατοποθετήστε τα όταν τελειώσετε.

Νιώστε σίγουροι. Εφόσον οι νάρθηκες Invisalign® Teen είναι διάφανοι, κανείς δεν θα τις δει σε φωτογραφίες ή προσωπικά.

Χρησιμοποιήστε την οδοντόβουρτσα και το νήμα ως συνήθως για να διατηρήσετε καλή στοματική υγεία και φρέσκια αναπνοή. Απλά αφαιρέστε τις νάρθηκές σας για να καθαρίσετε τα δόντια σας το πρωί και το βράδυ όπως κανονικά θα κάνατε.

Συμμετέχετε στις αγαπημένες σας δραστηριότητες χωρίς να ανησυχείτε. Το Teen Invisalign® σας επιτρέπει να παίζετε αθλητικά ή μουσικά όργανα χωρίς να ανησυχείτε για το κόψιμο του στόματος. Και μπορείτε να αντικαταστήσετε προσωρινά τους νάρθηκές σας με ένα προστατευτικό στόματος όταν απαιτείται σε αθλήματα επαφής.

Να είστε άνετοι! Τα Invisalign® Teen είναι προσαρμοσμένα για άνεση και ανθεκτικότητα.

Τώρα ο έφηβός σας μπορεί να έχει ένα ευχάριστο χαμόγελο με ένα state of the art σύστημα που ταιριάζει με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής του. Στην πραγματικότητα, τα Invisalign® Teen Clear Braces είναι τόσο βολικά, που είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια.