Εισαγωγή

Tα ορθοδοντικά προβλήματα απαιτούν εξειδικευμένη φροντίδα. Οι ασθενείς που έχουν οδοντικές και γναθοπροσωπικές ανωμαλίες, θα πρέπει να δουν έναν ορθοδοντικό. Τα ειδικά προσόντα μας στον σχεδιασμό, την εφαρμογή και τον έλεγχο των διορθωτικών συσκευών θα φέρουν τα δόντια, τα χείλη και τις γνάθους σε σωστή ευθυγράμμιση, για βέλτιστη ισορροπία του προσώπου.

Ο ιστότοπός μας παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πρακτική μας, που θα σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με την ορθοδοντική. Το ιατρείο μας δεσμεύεται να σας προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε ότι η πρώτη σας επίσκεψη μαζί μας είναι μια άνετη και ενημερωτική εμπειρία..

Το ιατρείο της Dr. Παππά έχει τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό για να αντιμετωπίσει σωστά τις πιο απαιτητικές ορθοδοντικές ανάγκες, σε ένα ζεστό και προσεγμένο περιβάλλον. Βρισκόμαστε στην Αγγελάτου 17 στην Χαλκίδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Dr. Παππά με τον αριθμό  2221 077151.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τα υψηλότερα πρότυπα θεραπείας και μια ευχάριστη εμπειρία. Είμαστε ευτυχείς που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Μη διστάσετε να μας στείλετε e-mail ή να μας καλέσετε για οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη!