Η Ιατρός

Η ορθοδοντικός Γεωργία Παππά ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση το 1991 στο 5ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης με αριστείο και πρωτείο. Τη ίδια χρονιά εισήλθε με υποτροφία του ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών) στην οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ όπου ολοκλήρωσε την βασική οδοντιατρική της εκπαίδευση. Μετά την αποφοίτηση ακολούθησε η μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στο τμήμα Ενδοντολογίας του ΑΠΘ. Την ίδια περίοδο συμμετέχει στο ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα «TASTY 2: Tools for analysis of serial sections in microscopy» (σε συνεργασία με το τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ).
Το 2000 ξεκινά την ειδικότητα στο τμήμα της Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ. Κατά τη διάρκεια της τριετούς εκπαίδευσης φέρνει σε πέρας θεραπείες ασθενών με κάθε είδους ορθοδοντικό πρόβλημα συμπεριλαμβανόμενων ασθενών με σύνδρομα, σχιστές, άπνοια ύπνου ενώ λαμβάνει κάθε χρονιά υποτροφία από το ΙΚΥ.

Η ειδικότητα της ορθοδοντικής ολοκληρώνεται με την απόκτηση του τίτλου της ορθοδοντικής το 2004 με εξετάσεις στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ).
Ακολουθεί η διδακτορική της διατριβή, η οποία ολοκληρώνεται το 2014 με την αναγόρευση της με άριστα σε δίδακτορα (Ph.D) του τμήματος ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής σχολής ΑΠΘ και παράλληλα συμμετέχει στη διδασκαλία της ορθοδοντικής επιστήμης τόσο σε προπτυχιακούς όσο και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, ενώ η παρουσία της σε συνέδρια τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα είναι τακτική.
Είναι εγγεγραμμένη στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, στην οδοντιατρική ομοσπονδία του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ είναι μέλος πλήθους επιστημονικών εταιριών όπως, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών και ιδρυτικό μέλος της Greek Orthodontic Aligner Society.
Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Χαλκίδα από το 2004. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Γεωργία Παππά Ορθοδοντικός