Η Ομάδα μας

Ιλιάνα - Γραμματεία

Ιλιάνα

Γραμματεία

Η Ηλιάνα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση και οργάνωση του ιατρείου και είναι το πρώτο άτομο που συναντούν οι ασθενείς όταν επισκέπτονται τον χώρο μας. Φροντίζει καθημερινά να κάνει ό,τι καλύτερο ώστε οι ασθενείς να αισθάνονται άνετα και να φεύγουν ευχαριστημένοι από το ραντεβού τους. Για την ίδια είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθεί την διαδικασία των αλλαγών και εξελίξεων κατά τη διάρκεια της θεραπείας των ασθενών. Από το αρχικό στάδιο του φόβου σε ένα όμορφο χαμόγελο που ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση και ευτυχία.

Κατερίνα - Βοηθός Ορθοδοντικού

Κατερίνα

Βοηθός Ορθοδοντικού

Η Κατερίνα μπορεί να έκανε το μεταπτυχιακό της στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά πάντοτε την ενθουσίαζε η ορθοδοντική και η αποτελεσματικότητα των θεραπειών της, κυρίως όμως τα όμορφα χαμόγελα σε χαρούμενα πρόσωπα. Επικοινωνιακή, φιλική και σαν βοηθός ορθοδοντικής πλέον, είναι υπεύθυνη προετοιμασίας εργασιών της κλινικής, συντονισμού κλινικής-εργαστηρίου, υπεύθυνη αποστείρωσης χώρου και εργαλείων - θα έλεγε κανείς πως προέκταση των χεριών της πια είναι τα εργαλεία. Εξαίρετη σύμβουλος στη «δύσκολη επιλογή» συνδυασμού χρωμάτων στα λαστιχάκια καθώς και στα ορθοδοντικά μηχανήματα.

ελενα - βοηθός ορθοδοντικού

Έλενα

Βοηθός Ορθοδοντικού

Η Έλενα, ως βοηθός της ορθοδοντικού, εκτός από τα καθήκοντα της εργαλειοδότησης και της απολύμανσης του ιατρείου, καθοδηγεί τους ασθενείς μικρούς ή μεγάλους, σε όλη την πορεία της ορθοδοντικής τους θεραπείας. Πρόθυμη πάντα, προσφέρει τον καλύτερό της εαυτό στους ασθενείς και τους συνεργάτες της.