Λαστιχάκια

Τα λαστιχάκια, είναι ταινίες από καουτσούκ που είναι προσαρτημένες στα σιδεράκια σας. Έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν την ακριβή ποσότητα πίεσης στα δόντια που χρειάζεστε για να τα μετακινήσετε. Προκειμένου τα λαστιχάκια να διατηρούν μια σταθερή δύναμη, πρέπει να τα φοράτε όλη την ώρα και πρέπει να τα αλλάζετε κάθε μέρα. Σημείωση: Αν επιλέξετε να μην φορέσετε τα λαστιχάκια σύμφωνα με τις οδηγίες, η θεραπεία σας θα διαρκέσει περισσότερο.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την σωστή φροντίδα των ελαστικών σας:

Είναι ευθύνη σας να αλλάζετε καθημερινά τα λαστιχάκια σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς το λάστιχο θα χάσει γρήγορα την ελαστικότητά του, με αποτέλεσμα την ανεπαρκή δύναμη στα δόντια σας.

Μπορείτε να αφαιρέσετε τα λαστιχάκια σας ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά από τα γεύματα. Στη συνέχεια, τα ξαναφοράτε αμέσως.

Έχετε επιπλέον λαστιχάκια μαζί σας όπου κι αν πάτε, έτσι ώστε αν κάποιο σπάσει να μπορείτε να το αντικαταστήσετε αμέσως.

Καθώς το απόθεμά σας σε λαστιχάκια μειώνεται, καλέστε μας, ώστε να μην αντιμετωπίζετε κενό στο χρόνο θεραπείας..

Εάν διαπιστώσετε ότι τα λαστιχάκια σας σπάνε συχνά, καλέστε μας, καθώς μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια προσαρμογή στα σιδεράκια σας.