Μασελάκια

Το μασελάκι, είναι αφαιρούμενη συσκευή που σχεδιάζεται προσεκτικά για να μετακινήσετε τα δόντια σας. Είναι σημαντικό να φοριέται σύμφωνα με τις οδηγίες και να την φοράτε σε κάθε ραντεβού στο ιατρείο.

Φορέστε τη συσκευή σας ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν κοιμάστε. Μπορεί να αφαιρεθεί κατά το φαγητό, το κολύμπι ή το παιχνίδι έντονων αθλητικών δραστηριοτήτων. Σε δύο ή τρεις ημέρες, η ομιλία σας θα επιστρέψει στην κανονική της μορφή με τη συσκευή στη θέση της. Αποφύγετε να γυρίσετε τη συσκευή σας με τη γλώσσα σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα δόντια σας ή θραύση της συσκευής σας.

Η νέα συσκευή σας μπορεί να προκαλέσει πόνο στα δόντια σας για μία ή δύο ημέρες, ειδικά μετά από μια ρύθμιση. Εάν έχετε πόνο στα ούλα σας, καλέστε το γραφείο μας, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε τη συσκευή.

Καθαρίστε τη συσκευή σας με βούρτσισμα καθημερινά με οδοντόκρεμα. Ο καθαρισμός θα πρέπει να γίνεται καθημερινά.

Μην τυλίγετε τη συσκευή σας σε χαρτοπετσέτα ή χαρτί όταν την αφαιρείτε. Εσείς ή κάποιος άλλος μπορεί να την πετάξετε. Μην την βάζετε στην τσέπη σας όταν παίζετε, καθώς μπορεί να την σπάσετε ή να την χάσετε. Κάθε φορά που δεν βρίσκεται στο στόμα σας, θα πρέπει να βρίσκεται στην ειδική θήκη της.

Κρατήστε τη συσκευή μακριά από σκύλους ή γάτες, καθώς τους αρέσει να τις μασάνε. Αποφύγετε την αποθήκευση της κοντά σε οποιαδήποτε πηγή θερμότητας. Μη βράζετε την συσκευή σας για να τον αποστειρώσετε! Αν χρειαστεί, φέρτε τη στο ιατρείο και θα χαρούμε να την απολυμάνουμε για εσάς.

Οι σπασμένες ή χαμένες συσκευές, θα χρεωθούν επιπλέον.